Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Βρες το Τέλειο Μαγιό για το Σώμα σου και Ξεσήκωσε τα Πλήθη!

Βρες το Τέλειο Μαγιό για το Σώμα σου και Ξεσήκωσε τα Πλήθη!

Βρες το Τέλειο Μαγιό για το Σώμα σου και Ξεσήκωσε τα Πλήθη!

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα και φυσικά, μαγιό! Αν ψάχνεις το τέλειο μαγιό που θα αναδείξει τον σωματότυπό σου και θα σε κάνει να νιώθεις ακαταμάχητη, είσαι στο σωστό μέρος. Στο E-string, έχουμε ό,τι χρειάζεσαι για να ξεσηκώσεις τα πλήθη με τις σέξι εμφανίσεις σου. Ας δούμε πώς θα επιλέξεις το ιδανικό μαγιό για τον σωματότυπό σου!

Αν έχεις τις ιδανικές καμπύλες με τονισμένη μέση, τότε είσαι τυχερή! Τα περισσότερα μαγιό σου ταιριάζουν, αλλά αν θες να αναδείξεις ακόμα περισσότερο τις καμπύλες σου, προτίμησε μπικίνι με δέσιμο στο πλάι ή ολόσωμα μαγιό με κοψίματα στη μέση. Αυτά θα τονίσουν τη σιλουέτα σου και θα κάνεις εντυπωσιακή εμφάνιση. Γιατί όχι να δοκιμάσεις ένα σέξι μαγιό με βαθύ ντεκολτέ; Όλες οι ματιές θα είναι πάνω σου!

Αν η περιφέρεια της μέσης σου είναι μεγαλύτερη από τους γοφούς και τους ώμους σου, τότε στόχος είναι να τονίσεις τα πόδια και το ντεκολτέ σου. Τα tankini και τα high-waisted μπικίνι είναι ιδανικά για σένα. Αναζήτησε μαγιό με ενισχυμένο σουτιέν για να αναδείξεις το μπούστο σου και αθλητικά σλιπ που αγκαλιάζουν τους γοφούς σου. Μην ξεχνάς τα έντονα χρώματα και τα μοτίβα στο επάνω μέρος που θα τραβήξουν την προσοχή μακριά από τη μέση σου.

Αν έχεις πιο φαρδιούς γοφούς και στενούς ώμους, τότε πρέπει να εστιάσεις στο επάνω μέρος του σώματός σου. Μπικίνι με ενισχυμένο top μαγιό ή με βολάν είναι ιδανικά για να προσθέσουν όγκο στο επάνω μέρος. Για το κάτω μέρος, προτίμησε απλά σλιπ μαγιό σε σκούρες αποχρώσεις που θα εξισορροπήσουν τις αναλογίες. Τα ολόσωμα μαγιό με έντονα σχέδια στο στήθος είναι τέλεια για να τραβήξουν την προσοχή στο ντεκολτέ σου.

Αν έχεις αθλητικό σώμα με ίσιες γραμμές, μπορείς να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση των καμπύλων με το σωστό μαγιό. Μπικίνι με βολάν, κρόσσια και μοτίβα θα προσθέσουν όγκο και θηλυκότητα. Μην διστάσεις να επιλέξεις και τα μπικίνι με χαμηλή μέση για να αναδείξεις την επίπεδη κοιλιά σου. Ολόσωμα μαγιό με κοψίματα και δέσιμο στο πλάι θα δώσουν μια πιο θηλυκή γραμμή στο σώμα σου και θα σε κάνουν να νιώθεις ακόμα πιο σέξι.

Αν έχεις πιο φαρδείς ώμους και στενή μέση και γοφούς, στόχος είναι να τονίσεις το κάτω μέρος του σώματός σου. Προτίμησε μπικίνι με έντονα σχέδια και χρώματα στο κάτω μέρος, ενώ το επάνω μέρος να είναι πιο απλό. Τα halter neck tops είναι επίσης ιδανικά για να τραβήξουν την προσοχή προς τα πάνω και να δημιουργήσουν μια ισορροπημένη εικόνα.

Extra Tips για Σέξι Εμφανίσεις που Ξεσηκώνουν τα Πλήθη

Επένδυσε σε σέξι γυναικεία μαγιό: Μην φοβάσαι να επιλέξεις μαγιό που θα αναδείξουν τη σέξι πλευρά σου. Τα βαθιά ντεκολτέ, τα αποκαλυπτικά κοψίματα και τα σέξι εσώρουχα σε μορφή μαγιό είναι must-have για το φετινό καλοκαίρι.


Παίξε με τα χρώματα και τα μοτίβα: Τα φωτεινά χρώματα και τα εντυπωσιακά μοτίβα τραβούν πάντα τα βλέμματα. Δοκίμασε τολμηρά prints και έντονα χρώματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι το ιδανικό μαγιό είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις άνετη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Στο E-string, θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από σέξι γυναικεία μαγιό και σέξι εσώρουχα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις αίσθηση στην παραλία. Κάνε την εμφάνιση σου μοναδική και απογείωσε την αυτοπεποίθησή σου με τα σωστά κομμάτια!

Ανακάλυψε τη συλλογή μας και ετοιμάσου να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής. Γιατί, τελικά, η θάλασσα και η παραλία είναι ο τέλειος καμβάς για να δείξεις τον πιο σέξι εαυτό σου!

Μην περιμένεις άλλο! Πλοηγήσου στο E-string σήμερα και ανακάλυψε τη δύναμη των σέξι εσωρούχων & γυναικείων μαγιό!

Παράγγειλε σήμερα και παρέλαβε άμεσα με την υπηρεσία Box Now!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)